Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wim Hof ijsbad training

30 oktober 2022 @ 12:00 - 18:00

€85
Leg jezelf in de deskundige handen van Rene Valk, een gecertificeerde WHM Instructor om de 3 pijlers van de Wim Hof ​​Methode te leren: Ademhalingstechniek, Koude Blootstelling & Commitment. Ontdek hoe u blootstelling aan zuurstof en koude kunt gebruiken om lichaam en geest te optimaliseren en leer over de onderliggende fysiologie.

Deze workshops zijn beperkt tot 15 deelnemers en instructeurs kiezen er vaak voor om ze veel kleiner te houden. De intieme kwaliteit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en feedback op maat van uw specifieke situatie. Of je nu mentale of fysieke prestaties wilt verbeteren, symptomen van een ziekte wilt verlichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof-methode inhoudt, een WHM-workshop biedt voor elk wat wils.

Het programma begint doorgaans met een introductie in de Wim Hof ​​Methode en omvat altijd een ademhalingssessie en een (optioneel) ijsbad. Aan het einde is er voldoende ruimte voor reflectie en is de instructeur aanwezig om tijdens de workshop vragen te beantwoorden.

Instructeurs hebben hun eigen specialisaties en er is enige variatie tussen de individuele workshops. Een gedetailleerd overzicht van de dag wordt bij aanmelding toegestuurd.

Als je geen ervaring hebt met blootstelling aan kou, raden we je aan om je douches koud af te maken in de dagen voorafgaand aan de workshop. Dit kan in het begin overweldigend zijn, maar probeer je gewoon te ontspannen, je op je ademhaling te concentreren en deze in een gecontroleerd, stabiel ritme te brengen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar vereist wel een basisgezondheidszorg. Uit voorzorg raden wij deelname af tijdens de zwangerschap of als u epileptisch bent. Mensen met cardiovasculaire problemen of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een arts raadplegen voordat ze met de Wim Hof-methode beginnen.

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€85
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-schoorl-rene-valk-1/40839

Organisator

Rene Valk/ Irene Duijm
Telefoon:
0612267367
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Laguna Beach
Camperduin, Noord Holland Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie